مجله آگاپه- یاسر دن، مدیر خدمات پرستاری بیمارستان نیکشهر گفت با وجود پیگیریهای خیریه این بیمارستان هنوز ازسوی مسئولان درباره تحویل و ارسال کپسول اکسیژن به بیمارستان نیکشهر سیستان و بلوچستان پاسخ مشخصی داده نشده است. این در حالی است که تعداد کپسولهای موجود این بیمارستان ۱۷ عدد است که ۱۰ مورد آن در بخش مدار، بخشی که خاص بیماران بدحال کرونایی است قرار دارد و ۷ مورد دیگر پاسخگوی مراجعان دیگر نیست.
یاسر دن، همچنین نوسان برق را عامل اصلی اختلال در درمان بیماران کرونایی دانست و گفت نوسان برق امکان استفاده از دستگاه اکسیژن ساز را ناممکن می کند و کپسول اکسیژن پاسخگوی بیمارانی که باید بطور مداوم از دستگاه استفاده کنند، نیست.
او گفت درحال حاضر بیش از ۵۰ بیمار کرونایی که وضعیت مناسبی دارند در بیمارستان بستری هستند و مدت زیادی هم بستری نمیمانند. تعداد بیماران بدخیم هم رو به افزایش است و ۲۰ تختی که برای این بیماران درنظر گرفته شده است همیشه مریضی برای بستری شدن دارند. به گفته او، امروز، ۳ امردادماه دو بیمار کرونایی در این بیمارستان فوت کردند.
یاسر دن ترس از کرونا، هزینه آمدن به بیمارستان و همچنین سختی راهها را مانع از مراجعه بیماران به بیمارستان دانست و گفت هرچند که به دستور وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، درمان بیماران کرونایی در سیستان و بلوچستان رایگان است.
مدیر خدمات پرستاری بیمارستان نیکشهر گفت براساس موارد گفته شده تعیین شده بود تا کپسول های اکسیژن به صورت امانت در اختیار بیماران سیستان و بلوچستان قرار بگیرد تا در منزل درمان شوند اما تاییدی در مورد این اقدام انجام نشده و تعداد کم کپسول اکسیژن هم مانع از انجام آن خواهد بود.پایان/ح
نظرات