ورود به دنیای شغلی، امکان نقشآفرینی در پوزیشنهای مختلف و پرورش خلاقیت از مزایای کار داوطلبانه در سمنها و موسسات خیریه هستند.
سازمانهای غیرانتفاعی ۸۱۰۰۰ فرصت شغلی را در ماه میلادی گذشته فراهم کردند. این بیشترین میزان ایجاد فرصتهای شغلی در سازمانهای مردم نهاد بعد از شیوع کرونا در اوایل سال ۲۰۲۰ میلادی است.
در کنار این فرصتهای شغلی، کار داوطلبانه در موسسات خیریه و سمنها نیز نسبت به چند ماه گذشته افزایش یافته است.
در پژوهشی که دانشگاه جانز هاپیکینز به همین منظور انجام داده، مشخص شده که موضوع این فرصتهای شغلی نیز نسبت به دوران قبل از کرونا تغییر کرده است.
در واقع مشاغل مربوط به آموزش و پرورش که در کنار کار داوطلبانه درموسسات خیریه قبل از کرونا، چندان توجهی به آنها نمیشده اکنون با افزایش چشمگیری روبهرو شده است.
از سوی دیگر مشاغل مربوط به هنر و صنعت سرمرگی کمتر توسط جامعه تقاضا شده است.
یکی از دلایل اصلی این تفاوت احتمالا تمرکز بیشتر دولت بایدن بر روی آموزش و پرورش و بازگشایی سریعتر مدارس است.
البته پژوهشگران تخمین میزنند تعداد فرصتهای شغلی در کنار کارداوطلبانه در موسسات خیریه ظرف دو سال آینده به وضعیت قبلی خود باز میگردد.
کارشناسان معتقدند اشتغال در سازمانهای غیرانتفاعی از جمله سمنها و کار داوطلبانه در موسسات خیریه سه امتیاز بزرگ را به شما میدهد:
- ورود به دنیای حرفهای/خدماتی/صنعتی
- امکان نقشآفرینی در پوزیشنهای مختلف
- پرورش خلاقیت
ورود به دنیای حرفهای، اتفاقا همان نقطه شروعی است که خیلیها در جستجوی آن هستند. اشتغال در سمن ها و کار داوطلبانه، میتواند سکوی ورود به دنیای حرفهای باشد.
اغلب سازمانهای مستقل و غیرانتفاعی از نیروی کار کمتر برای پستهای شغلی بیشتر استفاده میکنند. اگرچه این موضوع میتواند تا حدودی چالش برانگیز باشد اما امکان نقشآفرینی در پوزیشنهای شغلی مختلف بسیار مهم است.
در نهایت میتوان گفت اغلب افرادی که کار داوطلبانه در موسسات خیریه را تجربه کردهاند، به میزان بیشتری از خلاقیت در پیشبرد پروژههای کاری استفاده کردهاند.
جدیدترین خبرهای اکوسیستم نیکوکاری را در مجله آگاپه دنبال کنید Philanthropy
نظرات