یک فعال اجتماعی در گفتوگو با خبرنگار “مجله آگاپه” به اهمیت مسئولیت اجتماعی به عنوان یک وظیفه در سازمانهای خیریه و مردم نهاد تاکید کرد. او معتقد است در این راه باید احساسات نادیده گرفته شود تا با قدرت بتوان پیش رفت و به نتیجه مطلوب رسید.
روز کارمند فرصتی برای دیده شدن عملکرد افراد در سازمانها و نهادهاست. اما عملکرد افراد در سازمانهای مردم نهاد شاید خاصتر و حساستر باشد چرا که تلاش آنها برای ایجاد جامعهای بهتر است. جامعهای که هر روز آسیبهای اجتماعی آن بیشتر در دل جامعه رخنه میکند. در همین راستا با دو فعال مدنی در یکی موسسههای خیریه گفتوگو کردیم که در ادامه میخوانید:
فرزانه طهماسبی دبیر تربیت بدنی در منطقه ۱۵ تهران نزدیک به ۲۵ سال کار تدریس و ۱۵سال سابقه فعالیت در حوزه آسیبهای اجتماعی فعالیت کرده است. او به عنوان یکی از کارکنان موسسه خیریه چرخ و فلک درباره آغاز فعالیت خود با این موسسه گفت: اولین روز فعالیت من در این موسسه بسیار سخت بود و توان مدیریت احساساتم را نداشتم اما با صحبتهای مدیر مجموعه فهمیدم که باید به احساساتم غلبه کنم تا بتوانم فرد مفیدی در این حوزه باشم. اتفاقات عجیب و دردناکی را هر روز شاهد هستم ولی موضوعی که بیشتر از همه روح را زخمی میکند اعتیاد کودکان و نوجوانان است. بعضی از آنها ازسوی خانوادههایشان معتاد شدهاند و برخی هم به دلیل محیط نامناسب زندگی و یا مدرسه به سمت اعتیاد رفتهاند. او از مریم، دختر ۱۶ سالهای یاد کرد که در مدرسه معتاد شد و مادرش هم با کمک طهماسبی سعی در ترک او داشتند.
این دبیر علیرغم اینکه مدام ازسوی اطرافیانش نقد میشود که همه وقت خود را برای فعالیتهای مدنی صرف کرده است همچنان با جدیت به فعالیت خود ادامه میدهد.
اما فاطمه رستمی یکی از دیگر از فعالان مدنی و از کارکنان چرخ و فلک که دبیر دوره ابتدایی در منطقه ۱۵ است داستان دیگری از فعالیت اجتماعی خود بازگو میکند. خانواده او همراه او هستند و پسرش که دانشجو در مناسبتهای مختلف با مادرش و مجموعه چرخ و فلک همراه میشود.
نظرات