اخباراخبار آگاپه

بچه‌های بد سرپرست در کانون توجه موسسه یاری‌گران کودکان کار پویا

0
کمک‌های خیریه به بچه‌های بد سرپرست

مدیرعامل موسسه کودکان کار پویا با حضور در دفتر آگاپه درباره خدمات اجتماعی برای بچه‌های بد سرپرست با مدیران آگاپه به گفتگو پرداخت.

موسسه یاریگران کودکان کار پویا؛ در بهار سال ۱۳۹۳ برای تحقق آموزش همه جانبه بچه‌های بد سرپرست محله‌ی دروازه غار تاسیس شد.

گفتنی است این موسسه در زمینه توانمندسازی، پیشگیری و درمان مشکلات، اختلالات یادگیری بچه‌های بد سرپرست در معرض آسیب و ارائه خدمات آموزش پایه به آنها فعالیت می کند.

پلتفرم هوشمند اقدامات بشر دوستانه آگاپه با هدف تسهیل و ترویج فرهنگ نیکوکاری از دو سال پیش وارد عرصه نیکوکاری شده است. در همین راستا از مدیران موسسه‌های نیکوکاری دعوت شده تا از خدمات این پلتفرم استفاده کنند.

خانم پویان راد مدیرعامل موسسه کودکان کار پویا یکی از همین مدیران است. او آگاپه را یک اتفاق خوب و نیاز مبرم موسسه های مردم نهاد دانست.

وی معتقد است: «جمع آوری این اطلاعات ارزشمند توسط تیم فناور آگاپه، جز واجبات در بین موسسات نیکوکاری و NGOها است. وی آمادگی خود را جهت همکاری های بیشتر و گسترده تر در زمینه آموزش کودکان کار بچه‌های بد سرپرست اعلام داشت.»

کودکان کار پویا اولین موسسه ای است که به کودکان با شرایط دشوار آموزش می دهد.

خانم پویان راد در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت مددکار اجتماعی تلاش می کند مواردی را که بر مشارکت منابع اجتماعی( فرد، خانواده، جامعه و مراکز دیگر) در موسسه تاثیر گذارند، شناسایی کند و با آنها ارتباط برقرار نماید تا اینگونه ازکودکان تحت پوشش، حمایت کند. تلاش مددکاران اجتماعی، حفظ و نگهداشتن کودکان در معرض آسیب در روند رشد فردی و اجتماعی کودک است.

مسئولان موسسه کودکان کار پویا خدمات آموزشی خود را بر پاپه پر کردن شکاف آموزشی در میان کودکان نیازمند گذاشته‌اند.

در گروه روانشناسی ارزیابی بالینی، دارو درمانی و یا ارائه توصیه‌های بالینی انجام می‌شود.

در تمرین‌های گفتار درمانی این مرکز تلاش شده تا مشکلات تلفظی و لکنت زبان کودکان این موسسه برطرف شود. حرکت درمانی، عضله درمانی همراه با فیزیوتراپی بخش دیگری از خدمات این موسسه را شکل می‌دهد.

در بخش خدمات هنری مددکاران موسسه یاریگران کودکان کار پویا تلاش می‌کنند خلاقیت و تخیل را در کوکان تقویت کنند. در نهایت مددکاری اجتماعی در قلب فعالیت‌های این موسسه قرار گرفته است.

از موسسه‌های نیکوکاری حمایت کنید

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۴ میانگین: ۲.۵]

جریمه نقدی ستاره باشگاه فوتبال اینترمیلان به موسسه خیریه اهدا می‌شود

مقاله قبلی

بررسی اکوسیستم احسان و نیکوکاری در کشور آلمان

مقاله بعدی

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

نظرات

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر در اخبار