اخباراخبار آگاپهمسئولیت اجتماعی

شهرداری تهران برای انجام مسئولیت اجتماعی از پلتفرم آگاپه استفاده می‌کند

0
شهرداری تهران
آگاپه در نشستی با یکی از مدیران شهرداری منطقه سه تهران، راهکارهایی برای رعایت مسئولیت اجتماعی ارائه کرد.

به گزارش روابط عمومی، آگاپه با بهره گیری از دانش روز دنیا و فناوری اطلاعات و ارتباطات و تکنولوژی های  نوین بستری در جهت حل معضلات و چالش های موجود در فضای مسئولیت اجتماعی فراهم آورده است.

از اهداف مهم آگاپه می توان به توانمندسازی موسسات نیکوکاری و خیریه، رفع نیاز مددجویان و اقشار آسیب دیده و جلب حمایت و جذب سرمایه برای آنان و موسسات نیکوکاری اشاره کرد.

گفتنی است؛ برای آگاهی هرچه بیشتر خدمات و کمپین هایی که آگاپه جهت توانمندسازی موسسات و NGO ها در زمینه بهبود مسئولیت اجتماعی آنها برگزار می کند، نیاز است این فعالیت ها به نحو مطلوب در سطح جامعه اطلاع رسانی شود.

از آنجا که شهرداری‌ها همیشه به عنوان یک نهاد مردمی در راستای خدمت رسانی به اقشار آسیب دیده پیش قدم و به نحو مطلوبی فعالیت داشته است.

نشست صمیمانه‌ای با حضور مهندس سلیمانی، مدیر مرکز خدمات اجتماعی شهرداری منطقه ۳ و مدیران آگاپه برگزار گردید.

مهندس سلیمانی ابراز داشتند: «خوشحالم از نوع نگاه آگاپه، به ندرت با موسساتی روبرو شویم که همچون شما چشم انداز و ماموریت داشته باشندحیطه فعالیت شان مشخص باشد. از کجا می خواهد شروع کند و به کجا برود. مخاطبین خود را به درستی انتخاب کرده باشند.

فعالیت های علمی و آکادمیک در راستای چشم انداز خود را مشخص و بصورت کاملا علمی و دانش بنیان با اساتید معتبر دانشگاهی شروع به فعالیت کرده باشند.»

 ایشان در ادامه اذعان داشتند؛ شهرداری چند وقتی است با توجه به مشکلاتی که در بحث مسئولیت اجتماعی دارد، دنبال چنین طرح و حیطه فعالیتی است.

ما به این نتیجه رسیده بودیم که یکی از زنجیره ها و قطعات گمشده این پازل که باید همه رو بهم وصل کند، بحث تعامل و عدم شناخت NGO ها و موسسات خیریه از یکدیگر می باشد و یک پتانسیل عظیمی که در دل خیریه ها می باشد. چون غافل از هم هستند و آن اتفاق بزرگی که باید بیافتد رخ نمی دهد.

مدیر مرکز خدمات اجتماعی شهرداری منطقه ۳ گفتند: اینکه آگاپه به فکر ایجاد یک شبکه هوشمند و فناورانه بوده، ایده بسیار جالبی را پیاده سازی کرده است.

آدم شگفت زده می شود، اینکه چقدر دقیق و با دقت همه فرایندها  دیده و فکر شده است . در بحث کارآفرینی اجتماعی همه چیز سر جای خود به درستی قرارگرفته است.

تاکید کنم روی مهم ترین مساله ای که چالش اصلی کار در این حوزه است، “جلب اعتماد و جذب سرمایه اجتماعی” می باشد.

این تجربه ای که خیلی کامل و جامع توسط آگاپه کار شده، در سال های قبل بسیاری از موسسات و سازمان های دولتی این کار را در راستای مسئولیت اجتماعی خود انجام داده اند.

چون سیستماتیک و استاندارد نبوده، ساماندهی نشده و از بین رفته است.

معتقدم این کار باید توسط سازمان های مردم نهاد انجام می شد ولی با تسهیل گری سازمان های دولتی مثل شهرداری ها و سایر موسسات دولتی که دغدغه مسئولیت اجتماعی دارند.

مهندس سلیمانی در ادامه اشاره کردند: «روش هایی را که آگاپه در پیش گرفته، بهترین، کم هزینه ترین و با بالاترین کیفیت است که باعث ایجاد هم افزایی و اصلاح ضعف های فرهنگی و مدیریتی شده است.»

امیدوارم جلوی رشد و شیوع آسیب های اجتماعی به مرورگرفته شود. ما خیلی بهم نزدیک هستیم، بنظرم اتفاق بزرگی با آگاپه در پیش رو خواهیم داشت.

در این نشست دوستانه الهام توباپور قائم مقام مدیرعامل؛ فرصت را مغتنم می شمارم و خوشحالیم که این نشست دوستانه برقرار شد.

انشاا…تفاهم نامه ای با تمام نهادهای شهرداری منعقد گردد.

شهرداری جایگاه ویژه و قابل اعتماد در بین مردم و جامعه دارد و کارهای ارزشمندی را در سطح اجتماع انجام داده است. امیدواریم شهرداری کمک کند تا این طرح ارزشمند در سطح جامعه و موسسات نیکوکاری اشاعه پیدا کند.

تعامل، همکاری و مشارکت بین موسسات نیکوکاری ایجاد گردد تا با رعایت مسئولیت اجتماعی برای اقشار آسیب دیده جامعه به ارمغان بیاوریم.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۱ میانگین: ۵]

معرفی بنیاد فورد؛یکی از بزرگترین موسسات نیکوکاری در دنیا

مقاله قبلی

درمانگاه پزشکی جدید زاهدان در کمپین برای آبادی سیستان و بلوچستان

مقاله بعدی

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

نظرات

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر در اخبار